Categories
Aktiviteter

Jagtsæsonen på Lanzarote

På Lanzarote findes der – ligesom mange andre steder – en årlig jagtsæson. For besøgende er det rart at vide, hvornår jagtsæsonen begynder og slutter, især hvis de besøgende har reserveret mange måneders ferie på øen, og derfor har taget hunden med hjemmefra.

Lanzarote’s jagtsæson starter den 25 august og fortsætter til og med den 3 november.

Som det var tilfældet i tidligere år, er jagt ikke tilladt i naturparker og ved andre vigtige områder som Las Salinas del Janubio og Los Jameos del Agua.

Regeringen på de Kanariske Øer har derudover udgivet nogle regler, som blandt andet gør det lovligt – inden for en bestemt periode – at jage med fritter, hunde og falke. Hvis du overvejer at tage på jagt på Lanzarote, er det en god idé at spørge ind til reglerne på en af øens turistkontorer.

 

Duejægere i Argentina
Duejægere i Argentina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *