Categories
Aktiviteter

Go Karting San Bartolomé

Gokart er en aktivitet der kan samle alle typer rejsende. Fra de unge der er på jagt efter fart og spænding, til familien der gerne vil nyde en eftermiddag sammen med deres meget underholdte børn – gokart er en aktivitet der passer til alle aldre.

Gokart banen ligger i skrivende stund på Tripadvisor’s førsteplads over aktiviteter på Lanzarote og det er der god grund til. Blandt andet er der gratis transport til og fra gokart banen fra alle resorts på Lanzarote.

Banen er bygget på en bjergskråning, hvilket giver en helt fantastisk udsigt ud over Lanzarote. Go Karting San Bartolomé har udover gokart banen også en bar, en solterrasse med en panoramisk udsigt, SKY TV til sportsbegivenheder, et poolbord og et spillerum til børn.

Stedet har 5 forskellige gokarts til forskellige aldersgrupper og niveauer:

Junior Karts – til større børn

Junior Kart
Junior Kart

Grand Prix Karts – til voksne

 

Grand Prix Karts
Grand Prix Karts

Twin-Engine Competition Karts – til øvede gokart kørere over 16 år

Twin-Engine Competition Karts
Twin-Engine Competition Karts

Double Karts – smart gokart hvor der er plads til en voksen og et barn

Double Karts
Double Karts

Kiddie Karts – fra 3 til 6 år

Kiddie Karts
Kiddie Karts

 

Gokart Banen

Banen er ikke ligesom traditionelle go kart baner, da den er bygget på en bjergskråning. Dette resulterer i en sjov og mere udfordrende kørsel, der både går op og ned af små bakker. Go Karting San Bartolomé har lige fået oprettet det sofistikerede Tag Heuer tidssystem, der gør det muligt for de kørene at analysere hvilken runde der var den hurtigste og – måske endnu vigtigere for kørere, der elsker konkurrence – hvem der samlet set var hurtigst.

Banen har åben 365 dage om året – også jule- og nytårsaften.

Sommersæsonen (April > Oktober) fra 10:00 til 20:00

Vintersæsonen (November > Marts) fra 10:00 til 18:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *