Kategorier
Hoteller Mad og drikke

Velkommen til Blue Village

Blue Village på Playa Blanca

Blue Village Flamengo Beach Resort ligger i Playa Blanca på Lanzarotes sydspids. Det er et udmærket resort med alt det, der skal være: Sandstrand lige i nærheden og mange forskellige pools til børn eller voksne, til afslapning eller aktivitet.

Flamengo Beach Resort er et meget børnevenligt sted. Ungerne kan bl.a. hygge sig i Bamseklubben. Bamserne tager imod, når man ankommer til hotellet, og de dukker op med jævne mellemrum i løbet af ferien.

Hotellets restaurant er dog ikke noget at råbe hurra for. Man skal således ikke vælge all-inclusive. Der findes masser af gode restauranter i byen, så det er virkelig en pine at være stavnsbundet til hotellets middelmådige køkken både morgen, middag og aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *