Kategorier
Shopping

Havnen i Playa Blanca

På den sydlige del af Lanzarote finder man én af de mest populære strande for børnefamilier: Playa Blanca.

Playa Blanca strækker fra havnen i øst langs en hyggelig strandpromenade. Parallelt med strandpromenaden ligger en gågade med masser af specialbutikker.

I havneområdet finder man restauranter, såvel gourmet som skumle snackbarer. Der er mange turistbutikker med alle de gængse souvenirs. Der er mulighed for at bade i byen, men de bedste strande ligger længere mod vest.


Nattelivet i Playa Blanca er begrænset, men til gengæld har byen et lokalt tilsnit, idet man f.eks. stadig kan se fiskerne bære deres fangst i land. Fra Playa Blanca er der daglig færgeforbindelse til Fuerteventura.

Havnen ved Playa Blanca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *